SPECIALISATIES

 

4- daagse Cursus Helende handen bij dieren

Dieren kunnen net als mensen behoefte hebben aan een healing.
Als Reiki Master, Quantum Touch Practitioner, TOM Practitioner, Matrix energetic en Reconnective healer heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het toepassen van verschillende energetische behandelmethoden.
 

Via de cursus "Helende handen bij dieren" leer je hoe je blokkades kunt opsporen. Het dier met je handen in verbinding kunt brengen met "Het Veld". Hiermee wordt het zelfherstellend vermogen van het dier aangesproken. We leren wat "het Veld" voor dieren kan betekenen en hoe zij hierdoor kunnen herstellen van ziekten, maar ook positieve gedragsveranderingen teweeg kan brengen.


Naast informatie over verschillende energetische behandelvormen krijgen je ook inzicht in psychosomatische klachten bij dieren.

 

Doel: Het leren toepassen van helende energie bij dieren

 

Voor wie: Deze cursus is een zelfstandige cursus maar is ook uitermate geschikt als specialisatie voor mensen die de Dierentolk opleiding hebben gevolgd.

Opleidingseis: geen, maar enig kennis van energiewerk is een prť

Studiebelasting: geen

 


 

 

2-daagse Cursus Nature Gifts

Moedernatuur heeft heel veel kennis en geneeskrachtige kruiden tot haar beschikking. In deze cursus maak je kennis met verschillende Natuurlijke behandelmethoden zoals Bach bloesem remedie, AloŽ vera, Voeding, Aromatherapie en Homeopathie en kijken we wat deze producten voor dieren kunnen betekenen. We leren hoe dieren in staat zijn hun zelfherstellend vermogen aan te spreken en keuzes kunnen maken uit de verschillende producten die de natuur ons te bieden heeft.

 

Doel: Kennismaken met diverse Natuurlijke Geneeswijze en het kunnen toepassen van 1e hulp middelen bij dieren

Opleidingseis: geen

 


 

 

4-daagse Opleiding Bach Ontmoetingen in de praktijk

 

Je hebt misschien wel via de cursus Nature Gifts ontdekt wat er allemaal mogelijk is om dieren op natuurlijke wijze te behandelen. Wil je als Bach bloesem therapeut met bloesem remedies gaan werken dan past deze opleiding bij jou. Wat leer je tijdens deze opleiding

 • De verschillende bloesem systemen

 • de werking van de bloesems

 • het gebruik van de remedies

 • het selecteren van de juiste remedies

 • het bereiden

 • lees hier meer over de opleiding


 

 

Module I: Dierentolk in de praktijk

Je hebt je dierentolk diploma behaald, je kunt met dieren communiceren en nu wil je een eigen praktijk opstarten. Leuk idee maar dan kom je vast de volgende items tegen.
Waarmee moet je beginnen, hoe kom je aan klanten, moet ik me dan een kvk nummer, en hoe zit het met de belastingen, moet ik een bedrijfsplan opstellen en zoja hoe doe ik dat dan? Maar ook hoe ga ik met klanten om en hoe kan ik het beste een consult opbouwen?

We gaan samen kijken wat bij jou het beste past en aansluit bij jouw ideeŽn.
Aan de hand van video's, geluidsopnamen en rollenspelen gaan we dieper op de onderwerpen in.

Opleidingseis: Dierentolk diploma


 

 

Module II Dierentolk Teacher traject:

 

Heb je voldoende inzicht, kennis en ervaring opgedaan tijdens cursus en je gesprekken met dieren, dan wil je misschien ook deze kennis met andere delen en zelf cursussen geven. Aan de hand van diverse opdrachten worden er mogelijkheden gecreŽerd om het lesgeven te oefenen. Zo ontstaat er een goede basis om anderen ook enthousiast te maken voor dit schitterende vak.

 

Enkele opdrachten zijn:

 • het begeleiden van een meditatie tijdens een training

 • een consult in aanwezigheid van een klant

 • het geven van een training

 • een basis cursus organiseren

 • evaluatiegesprekken

   

  Opleidingseis: diploma dierentolk

Heb je belangstelling in het teacher traject bespreek dan de mogelijkheden tijdens je dierentolk opleiding. De opdrachten kunnen in overleg en op afspraak worden uitgevoerd.  

 

Data:
Kijk in de
agenda voor de actuele data

 

Aanmelden:
U kunt zich opgeven door een
e-mail te sturen of te bellen naar 0495652889
Kijk voor annulering mogelijkheden bij algemene voorwaarden