Een NATUURGENEESKUNDIG CONSULT

Heeft u een medische klacht of aandoening en wilt u op natuurlijke wijze een behandeling? dan kunt u telefonisch op 0495 - 65 28 89 of via de e-mail info@chintamani.nl een afspraak aanvragen.
Via de
route beschrijving kunt u mijn praktijk aan huis vinden. 

 

HOLISTISCHE BENADERING

Ik werk vanuit een holistische benadering, wat inhoud dat ik naar het gehele mens kijk en dus niet alleen naar de ziekte (lichamelijk of geestelijk).

 

Het INTAKE CONSULT duurt gemiddeld 1 - 1,5 uur. 

Het eerste consult is altijd een intake consult waarbij we met elkaar kennis kunnen maken. Aan de orde komen zaken zoals patiŽntenadministratie, anamnese, lichamelijk onderzoek en een behandelplan. Wanneer u voor een 1e consult kom dan zou ik het fijn vinden als u een recente foto mee kunt brengen. Het liefst een foto waar u alleen op staat. Aangezien ik aangesloten ben bij verschillende beroepsverenigingen worden de consulten, indien u een aanvullende verzekering heeft voor natuurgeneeskunde, veelal door uw zorgverzekeraar vergoed  
 

BEHANDELPLAN

Tijdens dit consult wordt ook een behandelplan besproken met daarin eventueel een vervolg afspraak. Ik probeer zoveel mogelijk met uw arts samen te werken. Mocht u willen stoppen met uw reguliere behandeling, dan kan dit alleen indien u dit eerst met uw arts overlegt. Ik probeer altijd zoveel mogelijk open te staan voor suggesties van anderen. 

 

DE BEHANDELING

kan daarna bestaan uit het toepassen van Natuurgeneesmiddelen zoals

Energetische behandelingen zoals

  • Reiki

  • Quantum Touch,

  • The Reconnection en Reconnective healing

  • Touch of Matrix

  • MIR-methode

Na aanleiding van het gesprek, kan ik u adviseren welke vorm van therapie voor u geschikt kan zijn. Een combinatie van therapieŽn is ook mogelijk. Indien u bekend bent met de diverse therapieŽn, kunt u tijdens het afspreken van uw eerste consult, ook aangeven welke soort behandeling u wilt. Alle therapieŽn zijn naast de reguliere behandeling mogelijk.

 

REMEDIES EN GENEESMIDDELEN

Na een consult heb ik tijd nodig om, aan de hand van de besproken gegevens, een juiste Remedie samen te stellen of een homeopathisch geneesmiddel uit te zoeken. U kunt deze bij uw eigen drogist of apotheek bestellen of op een later tijdstip afhalen of de geneesmiddelen kunnen naar uw huisadres worden verstuurd. Hiervoor worden verzendkosten in rekening gebracht. Het middel is dan ook alleen afgestemd voor u. Dit in tegenstelling tot het gebruik van reguliere geneesmiddelen, die nog wel eens van hand tot hand gaan.

 

 

 

Consult aanvragen ?


e-mail
info@chintamani.nl 
of bel met Jonita Kraaijeveld
0495-652889